Door uw OpenCart webshop regelmatig te updaten bent u verzekerd van de laatste bugfixes op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast kunt u profiteren van de nieuwste feautures. Kortom, door regelmatig te updaten kiest u voor maximale performance en stabiliteit.

OpenCart Update of Upgrade

We spreken van een OpenCart update wanneer u bijvoorbeeld van versie 3.0.3.7 naar versie 3.0.3.8 toe wilt. In vergelijking tot een upgrade is een update vaak eenvoudiger te realiseren.
Wilt u bijvoorbeeld van versie 2.2.0.0 naar de nieuwste OpenCart 4 versie, dan spreken we van een upgrade. Dit heeft vaak meer impact, doordat de versies meer van elkaar verschillen. Daarnaast zijn in de tussentijd meerdere verbeteringen doorgevoerd. Dit heeft bijvoorbeeld impact op de structuur, het gebruikte thema en compatibiliteit van modules.

Werkwijze en oplevering

We beginnen altijd met een inventarisatie van uw huidige webshop en setup. Op basis daarvan maken we voor u een inschatting en prijsopgave. We zorgen altijd voor meerdere backups en leveren de update op in een testomgeving, zodat u alles goed kunt controleren. Na diverse checks zetten we we de update succesvol naar live.

opencart-updaten.jpg 

Gratis adviesgresprek? Neem direct contact op!

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.