Bent u op zoek naar een partner die uw volledige webshop bouwt in Opencart? Zoek niet verder, want MCE Digital is uw Full service Opencart partner. Profiteer van onze 8+ jaar ervaring met Opencart. Alle facetten om tot een succesvolle webshop te komen hebben we in eigen huis. Van design, development tot on site SEO en conversie optimalisatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor snelle en veilige hosting, periodiek onderhoud en support.

 

Webshop ontwerp Opencart

Op basis van uw E-commerce strategie en huisstijl ontwerpen wij een design op maat. De lay-out is volledig responsive, zodat het op alle appraten goed werkt. Dit zorgt enerzijds voor een goede user experience en anderzijds is het belangrijk voor Google. De populaire zoekmachine kiest er namelijk steeds vaker voor om mobiele websites als eerste te indexeren (Mobile First Indexing).

 

In het design besteden we veel aandacht aan E-commerce specifieke succesfactoren. Denk bijvoorbeeld aan USP blocks, de productpagina en checkout.

Opencart Webshop Design

 

Opencart webshop bouw

Op basis van het design ontwikkelen wij een Opencart Theme op maat en richten de backend voor u in. Wij verzorgen zowel het frontend development als backend development van uw Webshop. 

 

Opencart Webshop laten maken

Indien mogelijk maken we gebruik van bestaande modules. Klantspecifieke functionaliteiten kunnen wij voor u op maat ontwikkelen. Wij werken volledig volgens de Opencart standaarden en maken zoveel mogelijk gebruik van OCmod en VQmod, zodat de orgininele Opencart code niet veranderd wordt. 

Het is slim en efficiënt om uw Opencart shop te koppelen met externe systemen, zoals betaalproviders, Google diensten, E-mail marketing software, logistieke tools en boekhoudpakketten. MCE heeft hier ruime ervaring mee.

Tevens zorgen we ervoor dat de webshop snel is in gebruik. Dit is gunstig voor zowel de gebruikers als Google. Onze shops voldoen daarnaast in de basis aan de belangrijkste technische SEO factoren, zodat de site goed geindexeerd kan worden door zoekmachines. Denk hierbij aan o.a. zoekmachinevriendelijk URL’s, H-Tags en Structured Data.

 

Verhuizing / migratie vanaf bestaande webshop

Begint u net met uw webshop, dan kunt u de producten eenvoudig toevoegen in het gebruikersvriendelijke Opencart Dashboard. Heeft u wel al productdata in bijvoorbeeld Excel CSV of XML beschikbaar, dan kunnen wij dit met onze tooling voor u importeren.

Heeft u al langer een webshop en draait deze nu op een ander platform? Dit is meestal geen probleem voor ons. Wij hebben ruime ervaring met migraties uit andere webshop systemen.

Bekijk ons werk en laat je overtuigen!

Benieuwd naar succesvolle webshops die wij gerealiseerd hebben? Bekijk een selectie van onze klanten.